Kroky a prostředky pro založení e-shopu se sportovním oblečením v ČR - Kroupa, Michal; Gála, Libor, 1965-; Červenková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Hlavním cílem této práce je nalézt vhodnou hostingovou variantu pro provoz e-shopu. Zprvu půjde o popis hostingu a jeho klasifikaci. V další kapitole budou popsány požadavky pro provoz velkého e-shopu s širokým spektrem sortimentu. Vhodná varianta hostingového řešení pro tento e-shop bude vybrána na základě srovnání produktů vybraných hostingových firem, které působí na území České republiky. Všechny požadavky budou hodnoceny body v závislosti na kvalitě. Varianta s nejvyšší hodnotu indexu úspěšnosti (největší aritmetický průměr ze všech požadavků) bude zvolena tou pravou pro provoz eshopu. Za předpokladu dvou a více stejných variant se shodným indexem úspěšnosti budou tyto varianty srovnány na základě charakteristik požadavků.
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses