Možnosti uplatnění nových trendů v péči o zaměstnance - Uchytilová, Iveta (2008)
Práce se zabývá péčí o zaměstnance a zejména o moderní trendy v této oblasti. Teoretická část popisuje jedntlivé formy péče o zaměstnance a jejich trendy. Část praktická analyzuje stávající situaci ve firmě LGECZ. Pomocí statistických metod - analýza kontingenčních tabulek a shluková analýza - zjišťuje spokojenost a preference zaměstnanců. Na základě těchto podkladů je navržen nový systém zaměstnaneckých výhod. Systém je zároveň optimalizován z nákladového hlediska.