Možnosti uplatnění nových trendů v péči o zaměstnance - Uchytilová, Iveta; Formánková, Dana, 1972-; Řezanková, Hana, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá péčí o zaměstnance a zejména o moderní trendy v této oblasti. Teoretická část popisuje jedntlivé formy péče o zaměstnance a jejich trendy. Část praktická analyzuje stávající situaci ve firmě LGECZ. Pomocí statistických metod - analýza kontingenčních tabulek a shluková analýza - zjišťuje spokojenost a preference zaměstnanců. Na základě těchto podkladů je navržen nový systém zaměstnaneckých výhod. Systém je zároveň optimalizován z nákladového hlediska.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; motivace; zaměstnanecké výhody; diplomové práce; motivation (psychology); employee fringe benefits; master's theses