Kritéria zákazníků při výběru prodejny - obchodního řetězce - Pejzl, David (2008)
Diplomová práce se zabývá kritérii zákazníků při výběru prodejny ? obchodního řetězce. Cílem práce je porovnání chování zákazníků menšího města ? Kralup nad Vltavou s výsledky z roku 2006, které jsem zpracoval ve své bakalářské práci. Dále srovnávám letošní výzkum s výsledky celorepublikového výzkumu. V práci vysvětluji vzniklé odchylky.