Kritéria zákazníků při výběru prodejny - obchodního řetězce - Pejzl, David; Kališová, Libuše, 1947-; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá kritérii zákazníků při výběru prodejny ? obchodního řetězce. Cílem práce je porovnání chování zákazníků menšího města ? Kralup nad Vltavou s výsledky z roku 2006, které jsem zpracoval ve své bakalářské práci. Dále srovnávám letošní výzkum s výsledky celorepublikového výzkumu. V práci vysvětluji vzniklé odchylky.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses