Hodnota flexibility projektu - Valenta, Petr (2008)
Diplomová práce je zeměřena na vyhodnocení projektu se zahrnutím flexibility rozhodování prostřednictvím reálných opcí. Teoretická část shrnuje poznatky z reálných a finančních opcí a dále popisuje implementaci reálně opčního přístupu do investičního rozhodování. Aplikační část vyhodnocuje skutečný investiční projekt podle uvedené metodiky.