Hodnota flexibility projektu - Valenta, Petr; Scholleová, Hana, 1964-; Odcházel, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce je zeměřena na vyhodnocení projektu se zahrnutím flexibility rozhodování prostřednictvím reálných opcí. Teoretická část shrnuje poznatky z reálných a finančních opcí a dále popisuje implementaci reálně opčního přístupu do investičního rozhodování. Aplikační část vyhodnocuje skutečný investiční projekt podle uvedené metodiky.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses