Medzinárodná marketingová stratégia firmy Oracle v odvetví IT - Orgonášová, Darina (2008)
Medzinárodný marketing na B2B trhoch. Niektoré špecifiká trhu informačných technológií. Medzinárodná marketingová stratégia firmy podnikajúcej na B2B trhoch na príklade firmy Oracle (analýza zahraničného trhu, stanovenie vstupu na zahraničný trh, positioning, targeting, segmentácia na B2B trhoch, medzinárodná produktová politika, medzinárodná distribučná, cenová a komunikačná politika). Kontrola účinnosti medzinárodnej marketingovej stratégie a spätnej väzby v spoločnosti Oracle v regióne EE CIS.