Medzinárodná marketingová stratégia firmy Oracle v odvetví IT - Orgonášová, Darina; Přikrylová, Jana, 1951-; Jeleňová, Ľubica; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Medzinárodný marketing na B2B trhoch. Niektoré špecifiká trhu informačných technológií. Medzinárodná marketingová stratégia firmy podnikajúcej na B2B trhoch na príklade firmy Oracle (analýza zahraničného trhu, stanovenie vstupu na zahraničný trh, positioning, targeting, segmentácia na B2B trhoch, medzinárodná produktová politika, medzinárodná distribučná, cenová a komunikačná politika). Kontrola účinnosti medzinárodnej marketingovej stratégie a spätnej väzby v spoločnosti Oracle v regióne EE CIS.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses