Srovnání proexportní politiky České republiky a Spolkové republiky Německo - Seget, Tomáš (2008)
Předmětem této diplomové práce je srovnání proexportí politiky v České republice a Spolkové republice Německo. V úvodních kapitolách se věnuje popisu teorie podpory a exportu a systémům proexportní politiky v obou srovnávaných zemích. Stěžejní částí práce je kapitola, která se věnuje jak rozdílům v celkové koncepci a přístupu k podpoře exportu ze strany státu, odlišnestem z hlediska využívaných nástrojů i rozdílům na úrovni jednotlivých institucí a jimi nabízených služeb.