Srovnání proexportní politiky České republiky a Spolkové republiky Německo - Seget, Tomáš; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Předmětem této diplomové práce je srovnání proexportí politiky v České republice a Spolkové republice Německo. V úvodních kapitolách se věnuje popisu teorie podpory a exportu a systémům proexportní politiky v obou srovnávaných zemích. Stěžejní částí práce je kapitola, která se věnuje jak rozdílům v celkové koncepci a přístupu k podpoře exportu ze strany státu, odlišnestem z hlediska využívaných nástrojů i rozdílům na úrovni jednotlivých institucí a jimi nabízených služeb.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses