Sémantické Webové Služby - Kmoníček, Ondřej (2008)
Práce se v praktické části zabívá analýzou procesů a popisem fiktivní Webové Služby, která má najít a uzavřít nejlepší stavební spořenní zapsaných v OWL-S. Teoretická část popisuje principy sémantického webu a některé jeho technologie. Podává částečný úvod do webových služeb a propojení principů sémantického webu a webových služeb. To znamená sématické webové služby.