Sémantické Webové Služby - Kmoníček, Ondřej; Brabec, Tomáš; Hejtmánek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se v praktické části zabívá analýzou procesů a popisem fiktivní Webové Služby, která má najít a uzavřít nejlepší stavební spořenní zapsaných v OWL-S. Teoretická část popisuje principy sémantického webu a některé jeho technologie. Podává částečný úvod do webových služeb a propojení principů sémantického webu a webových služeb. To znamená sématické webové služby.
Vedoucí práce: Tomáš Brabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses