Efektivnost nakládání s bioopdadem na Svitavsku - Sezemská, Vendula (2008)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou nakládání s bioodpady v České republice. Současný stav nakládání s bioodpady v České republice je reakcí na aktuální legislativu v oblasti odpadového hospodářství. tato problematika je v rámci diplomové práce řešena na konkrétním případě, a to ve městě Svitavy.