Efektivnost nakládání s bioopdadem na Svitavsku - Sezemská, Vendula; Slavík, Jan, 1978-; Kotoulová, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou nakládání s bioodpady v České republice. Současný stav nakládání s bioodpady v České republice je reakcí na aktuální legislativu v oblasti odpadového hospodářství. tato problematika je v rámci diplomové práce řešena na konkrétním případě, a to ve městě Svitavy.
Vedoucí práce: Jan Slavík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses