Finančná analýza spoločnosti Plzenský Prazdroj, a.s. - Titko, Ján; Boukal, Petr, 1962-2022; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práca hodnotí finančnú situáciu a pozíciu spoločnosti Plzenský Prazdroj, a.s. za obdobie šiestich rokov. Identifikuje hlavné činitele, ktoré mali vplyv na výsledky spoločnosti. Zaoberá sa analýzou účtovných výkazov, percentuálnym rozborom, hodnotením ukazovateľov a hodnotením finančného zdravia podniku pomocou bonitných a bankrotných modelov. Poskytuje objektívny pohľad na výsledky spoločnosti a stanovuje odporúčania ako situáciu spoločnosti naďalej zlepšovať.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses