Analýza komunikačního mixu Dopravního podniku hlavního města Prahy, a. s. - Hais, Libor; Koudelka, Jan; Dostál, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je analýzou marketinového komunikačního mixu Dopravního podniku hl. města Prahy. Blíže je zaměřena na cílovou skupinu zahraniční návštěvníci, přijíždějící do Prahy. Vychází ze statistických dat příjezdů turistů, hledá, popisuje a řeší nedostatky v komunikaci s nimi. Cílem práce je najít vhodné řešení zlepšení situace, což je splněno návrhem informačního letáku, který bude přeložen a distribuován ve více světových jazycích.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses