Analýza atraktivity firmy WITTE Nejdek, spol. s r.o. jako zaměstnavatele a doporučení nejvhodnějších metod získávání zaměstnanců v regionu - Verešová, Lucie (2008)
Diplomová práce se zabývá hodnocením atraktivity konkrétní firmy jako zaměstnavatele a možnostmi získávání nových pracovníků. Analýza je provedena z pohledu zaměstnanců firmy a uchazečů o zaměstnání. Na základně dotazníkového šetření, analýzy lokality podnikání a poznání procesů souvisejících se získáváním a péčí o zaměstnance ve firmě jsou identifikovány kritické oblasti v procesu získávání pracovníků. Závěrem jsou doporučena vhodná opatření k řešení daných problémů.