Analýza atraktivity firmy WITTE Nejdek, spol. s r.o. jako zaměstnavatele a doporučení nejvhodnějších metod získávání zaměstnanců v regionu - Verešová, Lucie; Formánková, Dana, 1972-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá hodnocením atraktivity konkrétní firmy jako zaměstnavatele a možnostmi získávání nových pracovníků. Analýza je provedena z pohledu zaměstnanců firmy a uchazečů o zaměstnání. Na základně dotazníkového šetření, analýzy lokality podnikání a poznání procesů souvisejících se získáváním a péčí o zaměstnance ve firmě jsou identifikovány kritické oblasti v procesu získávání pracovníků. Závěrem jsou doporučena vhodná opatření k řešení daných problémů.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses