Interní rotace v ČSOB, její přínosy a rizika - Špačková, Helena (2008)
Práce se zabývá problematikou interních rotací pracovních sil uvnitř organizace, praktická část se soustředí na aplikaci tohoto nástroje řízení lidských zdrojů v Československé obchodní bance, a.s. Výstupem je zjištění nejdůležitějších přínosů interní rotace pro ČSOB, problémů s ní spojených, a rizik, která s interní rotací souvisí.