Interní rotace v ČSOB, její přínosy a rizika - Špačková, Helena; Šikýř, Martin, 1974-; Jindřich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou interních rotací pracovních sil uvnitř organizace, praktická část se soustředí na aplikaci tohoto nástroje řízení lidských zdrojů v Československé obchodní bance, a.s. Výstupem je zjištění nejdůležitějších přínosů interní rotace pro ČSOB, problémů s ní spojených, a rizik, která s interní rotací souvisí.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses