Aplikace konceptu Balanced Scorecard v podniku BAEST, a.s. - Klepišová, Hana; Neumaierová, Inka, 1960-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je napomoci realizaci aktuální strategie v podniku BAEST, a.s. prostřednictvím konceptu Balanced Scorecard. Strategie podniku se v této práci analyzuje a vybírají se nejvýznamnější cíle, které se stávají součástí strategické mapy podniku. Tato práce obsahuje též měřítka a strategické akce k vybraným strategickým cílům. Úkolem strategické mapy je stanovení priorit (na které cíle se má podnik zaměřit, aby dosáhl stanovené strategie), komunikace strategie napříč podnikem a měření naplňování strategie.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Balanced Scorecard; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses