Controlling jako nástroj řízení firmy Stavby silnic a železnic, a. s. - Volfová, Kateřina (2008)
Práce pojímá controlling jako nástroj řízení, jenž podporuje podnikové rozhodování. Zabývá se činnostmi controllingu, které jsou realizovány v rámci firmy Stavby silnic a železnic, a. s. Diplomová práce shrnuje teoretické poznatky o controllingu, ukazuje provádění controllingu na praktickém příkladu firmy Stavby silnic a železnic, a. s. a navrhuje doporučení či možností rozvoje systému controllingu na úrovni závodu.