Interní audit finanční situace v kontextu změny právní formy podnikání společnosti - Pojerová, Lenka (2008)
Práce hodnotí z pohledu interního auditu finanční zdraví společnosti Ideal Standard pomocí finanční analýzy. Zabývá se obdobím před a po změně právní formy podnikání z akciové společnosti na společnost s ručením omezeným a vytěsněním minoritních akcionářů. V závěru je v auditorské zprávě je provedeno srovnání obou období.