Interní audit finanční situace v kontextu změny právní formy podnikání společnosti - Pojerová, Lenka; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí z pohledu interního auditu finanční zdraví společnosti Ideal Standard pomocí finanční analýzy. Zabývá se obdobím před a po změně právní formy podnikání z akciové společnosti na společnost s ručením omezeným a vytěsněním minoritních akcionářů. V závěru je v auditorské zprávě je provedeno srovnání obou období.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; interní audit; diplomové práce; financial analysis; internal auditing; master's theses