Srovnání pořízení dlouhodobého majetku na leasing nebo bankovní úvěr - Vejrychová, Veronika; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem práce je porovnat dva možné způsoby financování investic v podniku a to leasingovou formou nebo na úvěr. Každý z těchto způsobů má specifické znaky, výhody i nevýhody, proto je třeba pečlivě zvážit veškeré aspekty a důsledky vyplývající ze zvoleného způsobu financování. Práce je dále zaměřena na reformu veřejných financí k 1.1.2008 v souvislosti se změnami v oblasti leasingu.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses