Podnikatelský záměr - založení Stanice technické kontroly a Stanice měření emisí - Krupková, Ivana; Srpová, Jitka, 1957-; Kotěšovcová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této diplomové práce je zpracování podnikatelského záměru založení stanice technické kontroly a stanice měření emisí. Dalšími cíli je zhodnocení této podnikatelské příležitosti, rozebrání aspektů podnikání, zjištění možných rizik projektu a především zkoumání, zda je tento podnikatelský záměr reálný a životaschopný. Práce je rozdělena na 2 základní části teoreticko-metodologickou a analytickou. Analytická část obsahuje praktické řešení zpracování konkrétního podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses