Příprava nových českých památek na Seznam UNESCO - Horský hotel a televizní vysílač Ještěd u Liberce - Schreiberová, Kamila; Netková, Jarmila; Mrázková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce analyzuje Ještěd a jeho okolí z hlediska cestovního ruchu a v souvislosti s jeho budoucí nominací na zápis do Seznamu UNESCO. Vedle Ještědu samotného se zabývá také významem cestovního ruchu ve světovém hospodářství a pozicí cestovního ruchu v Libereckém kraji. Dále podrobněji analyzuje cestovní ruch v Liberci a fungování mezinárodní vládní organizace UNESCO.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses