Finanční analýza STOCK Plzeň a.s. - Němec, Pavel (2008)
Tématem práce je finanční analýza společnosti STOCK Plzeň a.s. Cílem diplomové práce je předložit ucelenou analýzu ekonomické a finanční situace podniku. Tato finanční analýza je rozborem stavu a vývoje financí firmy ve sledovaném období (2002-2006), zejména podle údajů z účetních výkazů.