Finanční analýza STOCK Plzeň a.s. - Němec, Pavel; Dvořáček, Jiří, 1947-; Němeček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem práce je finanční analýza společnosti STOCK Plzeň a.s. Cílem diplomové práce je předložit ucelenou analýzu ekonomické a finanční situace podniku. Tato finanční analýza je rozborem stavu a vývoje financí firmy ve sledovaném období (2002-2006), zejména podle údajů z účetních výkazů.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses