Vysokorychlostní železniční doprava ve Francii - Keprt, Ondřej (2008)
Po charakteristice vysokorychlostní železniční dopravy se práce zaměřuje na francouzský vysokorychlostní železniční systém a s ním související mezinárodní projekty. Práce porovnává vysokorychlostní železniční dopravu s konkurenčními dopravními obory.