Vysokorychlostní železniční doprava ve Francii - Keprt, Ondřej; Zelený, Lubomír; Balatka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Po charakteristice vysokorychlostní železniční dopravy se práce zaměřuje na francouzský vysokorychlostní železniční systém a s ním související mezinárodní projekty. Práce porovnává vysokorychlostní železniční dopravu s konkurenčními dopravními obory.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses