Analýza personální práce ve společnosti Schlecker, a. s. - Novák, Milan (2008)
Práce se zabývá kritickou analýzou personální práce v oblasti maloobchodu, hledá cesty k aplikaci moderních principů řízení lidských zdrojů v podmínkách konkrétním podniku i odvětví.