Analýza personální práce ve společnosti Schlecker, a. s. - Novák, Milan; Němec, Otakar; Slavíčková, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá kritickou analýzou personální práce v oblasti maloobchodu, hledá cesty k aplikaci moderních principů řízení lidských zdrojů v podmínkách konkrétním podniku i odvětví.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; práce; diplomové práce; labor; master's theses