Kvalita a její řízení ve veřejné správě - Trojan, Martin (2008)
Práce se zabývá možnostmi a metodami řízení kvality v rámci veřejné správy v ČR. Podrobněji dále rozpracovává implementaci modelu CAF v letech 2005-2007 ÚMČ P13.