Kvalita a její řízení ve veřejné správě - Trojan, Martin; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá možnostmi a metodami řízení kvality v rámci veřejné správy v ČR. Podrobněji dále rozpracovává implementaci modelu CAF v letech 2005-2007 ÚMČ P13.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; veřejná správa; diplomové práce; public administration; master's theses