Trh nemovitostí - nové trendy rezidenčního bydlení - Kulhánek, Filip (2008)
Práce monitoruje současnou situaci na trhu nemovitostí s výraznějším akcentem na bytovou výstavbu. Podrobně jsou pak rozebrány nové aktuální trendy a jejich vliv na jednotlivé subjekty na trhu (koneční uživatelé, developeři, realitní společnosti)