Trh nemovitostí - nové trendy rezidenčního bydlení - Kulhánek, Filip; Hartman, Ladislav; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce monitoruje současnou situaci na trhu nemovitostí s výraznějším akcentem na bytovou výstavbu. Podrobně jsou pak rozebrány nové aktuální trendy a jejich vliv na jednotlivé subjekty na trhu (koneční uživatelé, developeři, realitní společnosti)
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; nemovitosti; diplomové práce; real property; master's theses