Poptávka po biovýrobcích v ČR a ve vybraných zemích EU - Prombergrová, Mariana; Boučková, Jana; Svobodová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Zájem o biopotraviny v celém světě rok od roku stoupá. A nejedná se pouze o zájem na straně spotřebitelů. Vlády řady zemí si uvědomují nedoceněné výhody, které s sebou nese ekologické zemědělství a je jejich snahou tuto forumu zemědělství do budoucna co nejvíce podporovat. Cílem diplomové práce je zmapování poptávky po biopotravinách v ČR, Velké Británii a Německu. Její součástí je vyhodnocení 113 dotazníků týkající se spotřeby biopotravin.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses