Finanční analýza společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. - Švec, Stanislav; Eisler, Jan, 1947-; Kunst, Jaromír, 1928-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza je oblastí, která představuje významnou součást soustavy podnikového řízení. Čerpá údaje z účetnictví pro výpočet ukazatelů, které dávají obraz o ekonomickém stavu podniku. O tyto ukazatele se pak opírají rozhodnutí managementu o dalším vývoji podniku.Hlavní úlohou finanční analýzy je neustále vyhodnocovat ekonomickou situaci podniku, která je výsledkem působení ekonomických i neekonomických faktorů a vlivy těchto faktorů zohlednit při interpretaci jejích výsledků.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; telekomunikace; diplomové práce; financial analysis; telecommunication; master's theses