Analýza efektivity týmové práce ve společnosti DATA SYSTEM SOLUTIONS, s. r. o. - Zajícová, Petra; Bedrnová, Eva, 1946-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním efektivity týmové práce tří vybraných pracovních týmů (jednoho hlavniho a dvou kontrolních) ve společnosti DATA SYSTEM SOLUTIONS, s. r. o. Jednotliví členové byli podrobeni analýze osobnosti a týmových rolí za účelem zjištění jejich preferencí, které ovlivňují nejvhodnější lokalizace v týmu. Následně byl rozebrán současný stav týmové spolupráce a srovnán s výsledky analýz. V závěru práce upozorńuji na odhalené neefektivnosti a uvádím možné návrhy řešení vedoucí k jejich nápravě.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; týmová práce; diplomové práce; analysis; team work; master's theses