Due diligence při fúzích a akvizicích - Bezek, Tomáš; Kopalová, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomova praca analyzuje teorii fúzí a akvizic. V prvních kapitolách se práce zaměřuje na problematiku fúzí z hlediska Corporate finance. Věnuje se přátelským a nepřátelským převzetím, jednotlivým typům fúzí a akvizic, typům investorů a důvodům proč k fúzím vlastně dochází. V dalších kapitolách se práce zabývá finančním due diligence s důrazem na pohled finančních manažerů, nebo investorů stojících na straně kupujícího (buy side).
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses