Marketingová komunikácia mediálnej agentúry - Trúchla, Stanislava (2008)
DP sa zaoberá problematikou marketingovej komunikácie mediálnej agentúry, ktorá podniká na B2B trhu. V teoretickej časti vymedzuje rozdiely medzi B2B a B2C a zaoberá sa významom značky v B2B. Výsledkom práce je návrh stratégie marketingovej komunikácie pre konkrétnu mediálnu agentúru.