Marketingová komunikácia mediálnej agentúry - Trúchla, Stanislava; Vítek, Jiří; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
DP sa zaoberá problematikou marketingovej komunikácie mediálnej agentúry, ktorá podniká na B2B trhu. V teoretickej časti vymedzuje rozdiely medzi B2B a B2C a zaoberá sa významom značky v B2B. Výsledkom práce je návrh stratégie marketingovej komunikácie pre konkrétnu mediálnu agentúru.
Vedoucí práce: Jiří Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses