Správa nemovitosti versus facility management - Rázga, Štěpán (2008)
Problematiku facility managementu a správy nemovitostí práce uceleně shrnuje a porovnává teoretické předpoklady a metodické postupy plynoucí z výuky facility managementu na VŠE v Praze s výkonem daných činností v praxi.