Správa nemovitosti versus facility management - Rázga, Štěpán; Krejčí, Filip; Svoboda, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Problematiku facility managementu a správy nemovitostí práce uceleně shrnuje a porovnává teoretické předpoklady a metodické postupy plynoucí z výuky facility managementu na VŠE v Praze s výkonem daných činností v praxi.
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; outsourcing; náklady; management; diplomové práce; outsourcing; costs; management; master's theses