Analytické postupy v auditu - Elgner, Robert (2008)
V teoretické části přibližuji funkci auditu, metodiku auditu, odpovědnost auditora, výroky auditora, mezinárodní auditorský standard 520. V praktické části prezentuji vlastní analytické postupy použitelné při provádění auditu.