Analytické postupy v auditu - Elgner, Robert; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V teoretické části přibližuji funkci auditu, metodiku auditu, odpovědnost auditora, výroky auditora, mezinárodní auditorský standard 520. V praktické části prezentuji vlastní analytické postupy použitelné při provádění auditu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; audit; diplomové práce; auditing; master's theses