Měnová politika ČNB od jejího vzniku až po současnost - Hušková, Veronika; Koderová, Jitka; Žďárek, Václav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se snaží o co možná nejobjektivnější ucelený přehled měnové politiky České národní banky v časovém úseku od jejího vzniku po současnost s prognózou dalšího vývoje v případě vstupu do Evropské měnové unie. Mimo jiné se zaměřuje na finanční stabilitu jako na jeden z aktuálních cílů ČNB.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; měnová politika; diplomové práce; monetary policy; master's theses