"Specifika malých a středních podniků v ČR a Rusku" - Prokhorova, Tatiana (2008)
Vymezení základních pojmů a předpokladů,Charakteristika Ruska a České Republiky, Pravní aspekty podnikání malých a středních firem,Daňová problematika malých a středních firem,Podpora malého a středních podnikání v Ruské federaci,Podpora malého a středního podnikání v České Republice,Instituce pro podporu malého a středního podnikání v České Republice,Instituce pro podporu malého a středního podnikání v Ruské Federaci,Výhody a nevýhody podnikání v Rusku a v České Republice.